Konu : BEYSİAD Kuruluş Duyurusu ve Rapor Paylaşımı
Tarih : 28.08.2019
Sayı : 2019/2

Sayın Yetkili,

Belediyeler için teknoloji odaklı bilişim çözümleri üreten, bizim de içinde yer aldığımız sektör firmalarının katılımıyla “BEYSİAD – Belediye Yazılım Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğini” kurduğumuzu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dijital Dönüşüm her alanda olduğu gibi kamu kurumlarında da hızla devam etmekte. Kamu kurumlarının, hizmet ettiği bireylerin memnuniyetini en üst seviyeye taşıyabilmesinin yolu, dijital dönüşümü sürdürmek, dinamik hizmet anlayışı ve kesintisiz geliştirmekle mümkün olacaktır. Dijital Dönüşüm çalışmalarının başarıyla sürdürülebilmesi “merkezi ve tek-tip uygulamalar” kurarak değil, her bir belediyenin vizyonuna uygun özgün projelerle ve elbette özel sektörün 40+ yıldan fazla deneyiminin bir araya gelmesi ile mümkün olacaktır.

Derneğimiz, kamuda Dijital Dönüşüm ve Akıllı Şehir çalışmalarına hizmet etmek, gündemi yakından takip ederek kamunun bilgisine sunmak için raporlar hazırlamak, sizlerden gelecek geri bildirimleri dikkate alarak üye firmaların etik değerlere uyumunu en üst seviyeye çıkarmak, kamu kurumu yöneticileri ile sektör firmalarını bir araya getirmek için toplantılar ve çalıştaylar düzenlemek, belediye hizmetlerinde veri standardını ideal seviyelere çıkarmak amacıyla çalışmalar yürütmeyi amaçlamıştır.

Gündemin önemli bir konusu olan ve hepimizin malumu olan merkezi yazılım geliştirme çalışmaları hakkında derneğimizin düşüncelerini ve çözüm önerimizi paylaşmak adına hazırladığımız “İçişleri Bakanlığı e-Belediye Projesi Değerlendirme Raporuna” buradan veya aşağıdaki linkten ulaşabilir ve indirebilirsiniz.

Derneğimizle her türlü düşüncelerinizi paylaşmanız bizlere değer katacaktır.

Saygılarımızla,

BEYSIAD Derneği Yönetim Kurulu